Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 60cm KDH-225

  Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 60cm KDH-225

Εμπόδιο τροχών (wheel stop) για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας εύκολα, γρήγορα και με άνεση.

Τιμή προϊόντος Στοπ τροχών KDH-225
Τιμή λιανικής: € 21,00 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 600 x 120 x 100 mm
  • Βάρος: 5 kg
  • Ανακλαστική ταινία

Τα στοπ τροχών αποτελούν μία οικονομική και ιδανική λύση για εύκολο, γρήγορο και άνετο παρκάρισμα!

Με το ελαστικό στοπ τροχού KDH-225 μπορείτε να παρκάρετε με άνεση και ευκολία στο γκαράζ σας. Όταν το αυτοκίνητο πλησιάζει την θέση στάθμευσης, η ρόδα του αυτοκινήτου βρίσκει εμπόδιο στο στοπ τροχού με αποτέλεσμα ο οδηγός να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να σταματήσει το αυτοκίνητό του. Πρόκειται για έναν απλό, έξυπνο και οικονομικό τρόπο που βοηθάει τους οδηγούς στο παρκάρισμα. Τα στοπ τροχών μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρά οικιακά γκαράζ αλλά και σε μεγάλα επαγγελματικά parking. Είναι ιδανικά επίσης για στενά γκαράζ καθώς προστατεύουν τόσο τα οχήματα όσο και τα κτίρια από πιθανές μικροσυγκρούσεις. Συνήθως τοποθετούνται δύο στοπ, ένα για κάθε ρόδα, κάθετα σε αυτή.

Εύκολο και άνετο παρκάρισμα

Τα στοπ τροχών κατασκευάζονται από ανθεκτικό ελαστικό, σε ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων, ενώ μπορείτε να τα δείτε ήδη εγκατεστημένα σε μεγαλά parkings πολυκαταστημάτων (IKEA), κινηματογράφων (Village, Ster Cinemas) και άλλων χώρων στάθμευσης. Έχουν συνήθως κίτρινο και μαύρο χρώμα ώστε να γίνονται ευδιάκριτα από μακρυά. Τοποθετούνται στο έδαφος με τα συνηθισμένα ούπατ και στριφώνια, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές διαστάσεις του stop τροχού KDH-225.

Διαστάσεις στοπ τροχού KDH-225

Στοπ τροχών 225

Parking Block KDH-225

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /